Muzičko-plesni performans 24. aprila u CK13

Muzičko-plesni performans: Dvanaest dana zime, Dénes Döbrei & Antez održaće se u ponedeljak, 24. aprila od 21 čas u Omladinskom centru CK13.
Antez je perkusionista i sound-skulptor koji istražuje zvuk kroz fizičku percepciju prostora. Svoj instrument naziva sredstvom i koristi ga na različite nestandardne načine.
 
Studirao je bubnjeve kod Žaka Givrija i elektro-akustičnu muziku kod Ksavijera Garsije. Aktivan je na polju improvizovane muzike, zvučnih instalacija, kao muzičar i kompozitor za teatar, film i savremeni ples. Antez je nominovan za "Logos Award" za najbolji koncert 2012. i pobednik je "Belluard Bolwerk International contest" 2002. Godine.
 
Ovo će mu biti treći nastup u CK13.
 
Karte će se prodavati na ulazu u klub po ceni od 200 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič