Predavanje o 3D umetnosti u utorak u Američkom kutku

Predavanje i diskusija "Bliski susret 3D vrste" održaće se u utorak, 9. maja u Američkom kutku, Petra Drapšina 3.
Ovaj događaj posvećen je specifičnoj formi ulične umetnosti - 3D umetnosti.
 
Predavanje će održati novosadski akademski slikar i 3D umetnik Milivoj Kostić koji će publici predstaviti ovu trodimenzionalnu uličnu umetnost koja predstavlja vrstu optičke varke u kojoj slike na ulici iz određenog ugla daju utisak trodimenzionalnosti. Ovaj vid umetnosti veoma je popularan širom sveta i privlači veliku pažnju kako renomiranih umetnika tako i posetilaca javnih prostora.
 
Tokom predstavljanja ovog likovnog fenomena, predavač će se posebno osvrnuti na stvaralačke procese u Srbiji i Americi​, ​​dok će još jedna gošća Katarina Stojanović Kostić​ ​govoriti o ​psihološkom aspektu 3D slikarstva.
 
​Predavanje će početi u 18:30 časova. Svi zainteresovani mogu da se prijave OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič