"Sink", "Random" i "Cheap Moonshine" u petak u CK13

Koncert sastava "Sink", "Random" i "Cheap Moonshine" održaće se u petak, 26. maja u Omladinskom centru CK13.

Novosadska publika imaće priliku da čuje beogradske bendove Sink i Random, kao i domaći Cheap Moonshine, koji će nastupiti kao lokalna podrška.

Grupa Sink će na ovom koncertu ujedno promovisati i svoj novi album koji nosi naziv "Pred stubom srama...", a publika će moći da čuje i najpopularnije pesme sa njihovog prvog izdanja "Sve što nisam ja". Svi koji budu želeli moći će na licu mesta da kupe i fizičko izdanje novog albuma.

Grupa Random posle objavljenog EP-a pod nazivom "Rewind", koji predstavlja nastavak prvog EP-a "Smile and Wave", donosi novosadskoj publici zreo i autentičan zvuk alternativnog roka.

Cheap Moonshine je novosadski stoner trio nastao pre dve godine i do sad je na svom YouTube kanalu izbacio nekoliko demo snimaka autorskih pesama pod uticajem muzike bendova kao što su Black Sabbath, Kyuss, Weedeater, Earthless, itd. Ove godine se očekuje i njihov prvi album.

Svirke će početi u 21 čas, a ulaznice će se prodavati po ceni od 200 dinara na ulazu u klub.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič