Završni koncert škole muzike Melodies 20. juna

Završni koncert škole muzike Melodis "Radost deci krila daje", održaće se u utorak 20. juna, u 18 časova u Studiju M.
Na koncertu učestvuju polaznici škole, deca uzrasta od jedne do deset godina, koja će pevati pretežno autorske pesme, a u trajanju od oko 45 minuta. 
 
Škola muzike Melodis (Melodies) osnovana je septembra meseca 2013. godine, sa ciljem da muzičkim obrazovanjem dece i mladih Novosađana promoviše muzičku kulturu u gradu i učestvuje u kulturnim događanjima kada god je to moguće. 
 
Za četiri godine postojanja, u gradu su imali na desetine nastupa, na Festivalu meda, u okviru programa obeležavanja Dečije nedelje, na manifestaciji U susret praznicima, na manifestacijama povodom Dana ljubavi, 8. marta, na Sajmu pčelarstva, na festivalu Baby Exit, na Zmajevim dečjim igrama, na festivalu Winter fest, Zov ravnice itd., kao i nekoliko televizijskih snimanja na Radio – televiziji Vojvodine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič