Trg preduzetništva od 23. do 25. juna na Trgu republike

Trg preduzetništva održaće se od 23. do 25. juna na Trgu republike.
Kako je trg oduvek bio mesto okupljanja i trgovine, organiizatori su rešili da vrate provobitnu važnost trgovima.
 
"Najmlađe ćemo motivisati da razvijaju preduzetničke veštine, u tome će nam pomoći Mamarijum i Kreativni genije kroz radionice koje održavaju. Za malo stariju decu predstaviće se i učeničke kompanije iz Sremske Mitrovice i Vršca koje će prikazati šta su one uradile u proteklom periodu kroz program Dostignuća mladih u Srbiji. Osim aktivnosti za najmlađe, planirano je da predstavimo i socijalno preduzetnišvo kao još nedefinisan koncept, ali zastupljen u našoj zemlji. Odražaćemo i Biznis kafe, na kom ćemo imati goste iz Srbije, Makedonije, Hrvatske, govorićemo o "Tržištu koje ne poznaje granice", poručuje jedna od organizatorki Marija Radojčić iz Biznis kafea.
 
Tokom sva tri dana, na tezgama će se predstavljati mali proizvođači koji će prodavati svoje spefične proizvode.
 
Poseban muzički program spremljen je za u petak i subotu, a u nedelju se kuvati džem od kajsija i topiti čvarci. Više o manifestaciji OVDE. O programu možete detaljnije saznati OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič