Letnji program na brodu "Brod teatar"

Od jula do avgusta ploveći Brod Teatar će biti usidren na obali Dunava, na Beogradskom keju (pored mosta Duga) i ponuditi dva meseca sadržaja na reci.
Letnji program na brodu "Brod teatar"
Foto: 021.rs
Osnovna ideja programa je da se kroz koncept  "otvorenih vrata" razvija saradnja kulturnih aktera i umetnika sa jedne strane, a sa druge strane da se ponudi kvalitetan, raznovrstan i dostupan kulturni program publici.
 
Detaljnije o svim programima na ovom linku.
  • On

    11.07.2017 18:39
    Zar?
    A sta je sa milion evra ulozenih u onu zardjalu kantu na keju? Brod teatar je svojevremeno najavljen kao najveci projekat u oblasti kulture, u koji je ulozeno milion i dvesto hiljada evra iz Fonda za kapitalna ulaganja APV. Zar je to - to?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič