Danas manifestacija "Srcem i muzikom za Detelinaru"

Manifestacija "Srcem i muzikom za Detelinaru" održaće se danas, 26. septembra, u centru Stare Detelinare, ispred robne kuće – Milenka Grčića 6a.
Danas manifestacija "Srcem i muzikom za Detelinaru"
Foto: 021.rs
U saradnji sa nastavnicom muzičkog obrazovanja Milkom Jurišić, danas će na Detelinari, pevati i svirati talentovana deca iz kraja, koja zajedno sa svojim nastavnicima (solo i horski), godinama neguju muziku na kvalitetan način i od toga ne odustaju, najavljuje organizator Udruženje građana "Novi Sad"
 
Ova manifestacija će imati humanitarni karakter. Ukoliko su i koliko u mogućnosti, građani će moći da doniraju prilog za lečenje šestogodišnjeg Luke Čanjija koji boluje od limfoblastne leukemije. Luka je mali Detelinarac, đak prvak koji je na primanju treće terapije u Dečjoj bolnici i njegovim roditeljima nedostaju sredstava za nastavak lečenja.
 
I na ovom događaju građani će moći da doniraju prikupljene plastične čepove volonterima iz Udruženja "Čepom do osmeha".
 
Podršku manifestaciji pružiće i poznati novosadski sportisti sa Detelinare, Nenad Pagonis i Milica Starović.
 
Program će početi u 17:30 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".