Radionice animiranog filma od subote u DKCNS

Radionice animiranog filma biće organizovane od subote, 14. oktobra, u Dečijem kulturnom centru, Ive Lole Ribara 6.
Radionice će se održavati svake subote od 11 do 13 časova do kraja prvog polugodišta.
 
Scenario za film, a potom i film "Novi Sad - dečija prestonica kulture" nastaće upoznavanjem i promišljanjem dece o institucijama kulture i njihovim viđenjem grada iz ugla turističkog vodiča za decu.
 
Novi Sad svojom istorijom i kulturom treba da podstakne male kreativce da istraže teme i motive koje bi bilo interesantno predstaviti nekom detetu, gostu našeg grada. U tome će im pomoći poslenici u kulturi iz Galerije Matice srpske, Muzeja grada, Muzeja Vojvodine, Spomen-zbirke Pavla Beljanskog, Gradske biblioteke, Pozorišta mladih....
 
Film će biti snimljen u tehnici stop-moušn animacije, odnosno biće primenjena pikselacija, animacija plastelinom i kolaž. Deca će dobiti priliku da učestvuju u pravljenju scenarija, iznalaženju režiserskih rešenja, izradi likova i pozadina, snimanju zvukova, dijaloga, odabiru muzike, montaži. Radionice će voditi Zlata i Serjoža Popov iz studija DOM.
 
Radionice su besplatne.
 
Zainteresovani osnovci se mogu prijaviti na mejl deci.na.dar.ns@gmail.com ili poslati sms na broj telefona 063 521 123.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič