Danas besplatno vođenje kroz podzemlje Tvrđave

Povodom "Nedelje Muzeja grada Novog Sada", danas se organizuje besplatno vođenje kroz Podzemne vojne galerije Petrovaradinske tvrđave.
Svi zainteresovani pozivaju se da dođu u nedelju, 22. oktobra u podne na plato ispred Muzeja, kako bi zajedno proslavili 325. rođendan Petrovaradinske tvrđave. 
 
Prijave se primaju na broj telefona 6433-145. 
 
Ove godine za Nedelju Muzeja grada Novog Sada priređene su dve izložbe:
 
Izložba "Beležnik karlovačke prošlosti Juraj Raškaj (1880-1950)" otvara se u sredu, 25. oktobra, u 19 časova, u Zbirci u Sremskim Karlovcima, Patrijarha Rajačića 16.
Autorka je dr Gordana Petković.
 
Otvaranje izložbe "Slikar Vasa Eškićević" je u petak, 27. oktobra, u 19 časova, u Zbirci strane umetnosti, u Dunavskoj 29. Autori su dr Mirko Peković i Gordana Bulović.
  • Krajnje je vreme

    22.10.2017 17:45
    A ispod Dunava?
    Ako već tvrdite da nema tunela ispod Dunava, onda ga iskopajte, zbog turista.
    Tako to rade prave zemlje. Naprave starije, lepše i zanimljivije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".