Festival Mostovi i Raskršća u novembru i decembru u Novom Sadu

Muzički festival "Mostovi i Raskršća" na kom će se predstaviti umetnici iz Novog Sada i Beograda, održaće se u tokom novembra i decembra u Kulturnom centru LAB.
Cilj festivala je da poveže novosadsku i beogradsku alternativnu scenu i da publika čuje nešto drugačiji zvuk. Do sada je održan beogradski deo festivala, a u novosadskom delu zainteresovani će moći da čuju Nađu, bendove About Lorna i Stepa koji će nastupiti 25. novembra. Nedelju dana kasnije, 2. decembra sviraće HISHI, Vin Triste i Halftones.
 
Festival Mostovi i Rasrkšća dobio je ime po verovanju starih Slovena da postoje određena "nečista mesta" koja treba izbegavati i na kojima se ne treba zadržavati. Mostovi i Raskršća žele da premoste jaz između gradova, bendova i muzike.
 
Svirke će počinjati u 21.30 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič