Veganska klopa u sredu u CK13

Zajednička veganska večera održaće se u sredu, 29. novembra u Omladinskom centru CK13.

Pre početka večere, biće prikazani kratki video klipovi koji su rezultat projekta "Volonterizam i video-aktivizam" koji je realizovao Volonterski centar Vojvodine.

Večera će početi u 19 časova, a svi koji žele da pomognu u njenoj pripremi treba da dođu u 15 časova.

Otvorena kuhinja CK13 ne funkcioniše kao servis ili restoran, već kao aktivistička kuhinja, zahvaljujući volonterskom angažmanu. Kolektiv zajednički održava njen rad i promoviše njene principe, planira i priprema obroke, organizuje nabavku i čišćenje prostora.

Otvorena kuhinja održava svoj rad zahvaljujući donacijama. Prikupljen novac ulaže se u nabavku materijala za pripremu hrane i neophodna sredstva za rad.

  • Liman

    27.11.2017 21:24
    Drzava
    Pomodarske splacine

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič