Tribina "Zelena prestonica Evrope - Skandinavska priča" 13. decembra

U okviru ciklusa Zelena debata, tribina "Zelena prestonica Evrope - Skandinavska priča", održaće se u sredu 13. decembra u 18 časova u Klubu "Tribina mladih" Kulturnog centra Novog Sada.
Tribina "Zelena prestonica Evrope - Skandinavska priča" 13. decembra
Foto: 021.rs
Autor i moderator je Danilo Koprivica, a na tribini će, osim autora, govoriti: Ivan Kalc –dip.inž.arhitekture i Marija Stanojević i Katarina Savić – studentkinje završne godine arhitekture i urbanizma.
 
Zelena debata je forma susretanja stručne i upućene laičke javnosti, institucionalnih i vaninstitucio- nalnih zainteresovanih strana, na teme iz oblasti kulture urbanog življenja. Devetnaesta po redu  Zelena debata, nosi naslov "Skandinavske priče", a govoriće se o iskustvima najzelenijih Evropskih gradova sa prostora Skandinavije.
 
Koliko su Stokholm i Kopenhagen ispred nas, u smislu zelenih standarda i da li su njihovi koncepti primenjivi i u našim uslovima,  čućemo od "Zelenih vodiča" sa autentičnim iskustvom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič