Premijera filma o novosadskom reditelju Karolju Vičeku

Premijera filma "Komad slobode", eseja o renomiranom filmskom i TV reditelju Karolju Vičeku iz Novog Sada, održaće se u petak, 15. decembra u Kulturnom centru Novog Sada, u okviru filmskog festivala "Euro in Film".
Početak projekcije je u 18:30 časova.
 
Nakon premijernog prikazivanja filma, u 19 časova biće održan panel gde će prijatelji, kao i poštovaoci dela Karolja Vičeka govoriti o njegovom višedecenijskom radu na filmu i televiziji.
 
Karolj Viček  (74) se tokom svoje dugogodišnje karijere bavio se uglavnom socijalnim i političkim temama u autentičnim vojvođanskim sredinama. Autor je preko 30 filmskih igranih i dokumentarnih formi.
 
Režirao je pozorišne predstave u Novom Sadu, Subotici i Somboru, a funkciju direktora Novosadskog pozorišta obavljao je od 1998. do 2003. godine. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič