Počela prodaja ulaznicu za "Rok operu" SNP-a

Počela je prodaja ulaznica za novogodišnji koncert "Rok opera" koji će se održati u petak, 12. januara 2018. godine na sceni "Jovan Đorđević" Srpskog narodnog pozorišta.
Ulaznice se mogu kupiti na Biletarnici SNP-a. Novogodišnji koncert organizovan je u saradnji Novosadskog Big Benda i Hora i Orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta.
 
Na programu iznenađenja biće zastupljeno 17 muzičkih hitova pop i rok grupa čija su imena uvrštena u enciklopedije svetske i domaće muzičke scene 20. veka.
 
Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, umetnički rukovodilac Novosadskog Big Benda, a nastupaju Danka Adamov, Renata Starović Petošević, Maja Andrić, Dragana Keler, Zoran Šandorov, Vojislav Malešev, članovi Hora Opere SNP-a. Hor je pripremila Vesna Kesić Krsmanović, a koncert režijski postavlja Katarina Mateović Tasić. 
 
Program će početi u 20 časova.
  • Pera

    17.12.2017 18:56
    U poslednje vreme karte u SNP budu rasprodate pre nego sto bude objavljen program. U čemu je štos?
  • Ns 49

    16.12.2017 20:08
    Ne bi bilo loše kad bi čuli malo muzike iz te opere koju planiraju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič