Dan otvorenih vrata danas na Filozofskom fakultetu

Dan otvorenih vrata Filozofskog fakulteta održaće se danas od 10 do 14 časova.
Dan otvorenih vrata danas na Filozofskom fakultetu
Foto: 021
Tom prilikom svi zainteresovani budući studenti moći će bliže da se upoznaju sa studijskim programima koje Fakultet realizuje, ali i sa njegovim radom i organizacijom.
 
Od 10 časova će biti organizovana dežurstva na svim odsecima, a od 11 časova će biti upriličen prijem za sve buduće studente u amfiteatru Fakulteta gde će ih pozdraviti dekanski tim i student prodekan, te će im biti predstavljen Fakultet i prezentovan kratki film o nekadašnjim studentima koji su danas uspešni i ostvareni ljudi na svim meridijanima.
 
Od 12 do 14 časova svaki odsek će organizovati grupni prijem za svoje buduće studente gde će im detaljno biti predstavljeni studijski programi i biti data uputstva za polaganje prijemnog ispita. Pored toga, moći će da prelistaju i udžbenike koje će koristiti tokom studija, kao i da razgovaraju sa aktivnim studentima i profesorima i saznaju sve što ih zanima u vezi sa studiranjem na Filozofskom fakultetu.
 
Pored svega navedenog, budući studenti i njihovi pratioci će moći da obiđu i pogledaju i interaktivnu izložbu "Filozofski fakultet u 21. veku" napravljenu u proširenoj realnosti. 
 
Filozofski fakultet realizuje 50 akreditovanih studijskih programa na sva tri nivoa studija, a od ove godine i prve dvopredmetne studije Engleski jezik i književnost sa drugom stranom filologijom (ruskom, francuskom ili nemačkom). U planu su i tri nova studijska programa.
  • Zivan

    22.02.2018 17:23
    Sega-mega
    Bezite, ljudi, od ove zgrade sto dalje. To je prostor za gubljenje vremena i bacanje novca!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".