Kreativna radionica "Pod senkom Ajfelovog tornja" danas u GMS

Kreativna radionica "Pod senkom Ajfelovog tornja" održaće se danas u Galeriji Matice srpske, Trg galerija 1.
Slike Bogdana Šuputa "Kafana u Parizu" i Peđe Milosavljevića "Krovovi Pariza" deci će preneti atmosferu grada svetlosti i ljubavi. Mališani će saznati kako su se ovi slikari pre mnogo godina provodili na putovanju u Pariz i kakve su im se zgode i nezgode dešavale. 
 
Na kraju će napraviti kolaž od fotografija i slika Bogdana Šuputa i Peđe Milosavljevića, kao i fotografija s motivima Pariza, kako bi ovekovečili njihove pariske avanture. 
 
Radionica je otvorena za svu decu uzrasta od pet do 11 godina. Cena ulaznice je 150 dinara.
 
Program će početi u 11 časova.
  • Dule

    23.02.2018 15:51
    @Nervirach
    Pa valjda je cilj tvog komentara i želje da ljudi znaju, a ne da linčujes lokalnu stranku. Prvo smo novosadjani, a tek onda nešto drugo?
    U pitanju je ranžirna stanica, nisam znao zaista.
  • Nervirach

    23.02.2018 13:01
    Iz Ajfelovog studija imate nesto u gradu. Necu da napisem sta je to. Lokalni LDP-ovci su navijali da se srusi. Sto ne sumnjam da ce se desiti. U normalnim drzavama bi doterali, stavili kanapce i naplacivali. Ali to su normalne drzave. Svako kome je lepo je krivac.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič