Gradska biblioteka druženjem, izložbom i predstavom danas obeležava Dan knjige

Gradska biblioteka obeležiće 23. april Svetski dan knjige tradicionalnim druženjem sa poznatim ličnostima, predstavom i izložbom, a danas će važiti i popust na učlanjenje.
Gradska biblioteka druženjem, izložbom i predstavom danas obeležava Dan knjige
Foto: 021
Ovogodišnji gost biće dr Vladimir Gvozden, vanredni profesor na Odseku za komparativnu književnost Filozofskog fakulteta, koji će od 17 do 18 časova na Odeljenju "Đura Daničić" korisnicima preporučivati knjige.
 
U centralnom holu Biblioteke biće postavljena izložba u čast dva velikana svetske književnosti: Vilijema Šekspira (1564–1616) i Migela de Servantesa (1517–1616).
 
Povodom Svetskog dana knjige i autorskih prava, kao i 175 godina od rođenja dramskog pisca Koste Trifkovića, u ponedeljak, 23. aprila u 12 časova, u Bibliotečkom ogranku "Kosta Trifković" na Detelinari (Ul. Braće Mogin 2), biće izvedena pozorišna predstava pod nazivom "Just love me", koja govori o životu današnjih tinejdžera.
 
Tog dana Gradska biblioteka, deci i odraslima, odobrava popust od 50 odsto prilikom upisa. Članarina važi godinu dana od datuma upisa. Popust traje jedan dan.
  • biblio

    23.04.2018 08:17
    -
    Članarina važi za sve korisnike koji žele da se učlane u Biblioteku, bez obzira da li su već bili članovi ili ne.
  • Pera

    21.04.2018 19:58
    Da li popust vazi za one koji nemaju placenu clanarinu pa hoce da je plate ili kao nekoliko puta unazad samo za one koji nikada nisu bili clanovi biblioteke? :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".