"Pseći špacirung" danas u bašti Eđšega, biraju se "naj-njuške"

"Pseći špacirung" održaće se danas, 15. septembra, u bašti Eđšega, u Ulici Antona Čehova 4.
Ovaj događaj organizuju "Eđšeg - kulturna stanica" i "Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad - Spans". 
 
Pored svakodnevne brige o napuštenim životinjama i informativno-savetodavne uloge, udruženje Spans organizuje humanitarno druženje sa revijom pasa uz muziku DJ Dusty-ja. Cilj pokretanja događaja je prvenstveno da se učesnici dobro zabave sa svojim ljubimcima i da se prikupe dobrovoljne donacije za pokrivanje troškova, kao i hrana za pse i mačke o kojima brine udruženje. 
 
Od 16:30h svi zainteresovani mogu prijaviti učešće svojih ljubimaca, a od 17:30 sledi špacirung, nakon čega će žiri nagraditi "najnjuškice". Nakon ovog događaja, od 20 časova, program se nastavlja i svi su pozvani da se pridruže ovom subotnjem druženju uz muziku.
 
Više informacija o događaju možete pronaći OVDE.
  • Vlada

    14.09.2018 12:49
    Podrzavam akcije na igralistu,ali bi na njega trebalo prvo vratiti koseve,koji su odneti pre dva meseca...celo leto tereni prazni,nema koseva...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič