Tribina o fenomenu društvenih mreža danas u KC Lab

Pozitivni i negativni aspekti koje su društvene mreže unele u naše živote biće tema tribine "Efekti društvenih mreža: status – it's complicated" koja će se održati danas, 22. septembra, u KC Lab, u Dr Hempta 2.
Tribina o fenomenu društvenih mreža danas u KC Lab
Foto: Pixabay
Na tribini će govoriti dr Iris Žeželj, psihološkinja Departmana za psihologiju Univerziteta u Beogradu, dr Aleksej Kišjuhas, sociolog Odseka za sociologiju Univerziteta u Novom Sadu i dr Bojana Dinić, psihološkinja Odseka za psihologiju Univerziteta u Novom Sadu. 
 
Ina Borenović, psihološkinja i moderator tribine, predstavnica je studija za produkciju digitalnog sadržaja-Odegra.
 
Tribina će početi u 19 časova
 
KC Lab svoja vrata otvara posetiocima i 28. septembra, kada će se održati 13. Evropska noć istraživača. Tog dana, od 19 časova pa sve do 1 čas iza ponoći na programu će se naći predavanje na temu hrane, degustacija "novih ukusa naše prošlosti", naučni kviz i svirka benda "Justin Case".
 
Nešto ranije, već od 15 časova, devet interdisciplinarnih grupa novosadskih istraživača započeće svoj program u tržnom centru BIG, koji će trajati do 22 časa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".