Nema predaha, Vojvodina večeras gostuje Partizanu

Na stadionu JNA večeras se igra derbi susret 3. kola Superlige između Partizana i Vojvodine.

Novosađani su u ritmu četvrtak - nedelja zbog obaveza u evropskim kvalifikacijama, dok je domaćin loše počeo sezonu pa je već dobio i novog trenera.

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović kaže da je cilj njegovog tima da se neporažen vrati sa gostovanja u Beogradu i naglasio da za derbi utakmice nikakav umor kod igrača ne može i ne sme da postoji.

- Ova utakmica nam baš i ne dolazi u pravo vreme, pošto smo u četvrtak imali jako težak meč u Brestu. Ići ćemo tamo da se nadigravamo i daćemo sve od sebe da zabeležimo što bolji rezultat. Mi smo Vojvodina i nama ime protivnika nije bitno, a nadam se da ćemo se u Novi Sad vratiti neporaženi - kaže Lalatović.

Od početka ove sezone, Vojvodina je odigrala ukupno sedam utakmica, od toga šest u kvalifikacijama za Ligu Evrope, na kojima je ostvarila skor od pet pobeda i dva remija.

S druge strane, Partizan je katastrofalno počeo sezonu pa je pre nekoliko dana smenio dotadašnjeg šefa stručnog štaba Ivana Tomića i na njegovo mesto postavio Marka Nikolića.

- Naš cilj je jasan, ulazak u formu i seriju pobeda. Nema veće satisfakcije ukoliko ka uspesima krenemo u derbiju. Želimo da pobedimo Vojvodinu, i budemo prva ekipa koja joj je ove sezone nanela poraz - rekao je Nikolić. Mladi stručnjak nije isključio promene u timu u odnosu na Napredak, pa čak ni promenu formacije.

Meč u Beogradu počinje u 19 časova.

U ostalim susretima 3. kola postignuti su ovi rezultati:

Mladost - Crvena zvezda 2:4, Bačka - Javor 0:1, Metalac - Napredak 2:0, Radnik - Spartak 2:1, Novi Pazar - Čukarički 1:0, Voždovac - Borac 2:0 i Radnički - Rad 3:0.

  • Zivan

    07.08.2016 15:08
    Napred Vosso, do nove pobede!
  • ajmo Voso

    07.08.2016 12:03
    f89
    da pozdravimo celavog elmera
  • Novosadjanin

    07.08.2016 11:01
    I pazi I pazi,pazi Vosa gazi
    Samo pobeda!!!! Samo borbeno I nema zime. Svi na lavor da damo podrsku nasim momcima I zajedno slavimo!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.