Voša do preokreta u 92. minutu

Fudbaleri Vojvodine su u zaustavnom vremenu stigli do bodova protiv Hajduka, u meču 16. kola Superlige Srbije.

Na startu prolećnog dela prvenstva najuzbudljivije u prvom poluvremenu je bilo u Novom Sadu gde su postignuta čak tri gola za tri minuta. Hajduk je poveo preko Marjanovića, Vojvodina je izjednačila preko Mrđe već u narednom minutu, ali su Kuljani u sledećem povratili prednost.

U 9. minutu je moglo da bude i 2:2, ali je novajlija Bilbija pogodio prečku. Taj rezultat je postavljen 15-ak minuta pre kraja prvog poluvremena. Novosađani su u drugom poluvremenu žestoko pritiskali, a to se konačno isplatilo u zaustavnom vremenu posle velike gužve i drugog gola Tumbasevića za 3:2.

Partizan je ubedljivom partijom i pobedom od 3:0 na gostovanju Borcu otvorio prolećni deo prvenstva, dok je vodeća Zvezda zadržala tri boda prednosti pobedom nad Jagodinom od 1:0.

U narednom kolu Vojvodina gostuje Metalcu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti