Novosadski košarkaš u Sakramento Kingsima

Srpski košarkaš Stefan Nastić, momak koji je rođen u Novom Sadu pre 23 godine, treniraće narednih dana sa Sakramento Kingsima.
Srpski košarkaš Stefan Nastić, momak koji je rođen u Novom Sadu pre 23 godine, treniraće narednih dana sa Sakramento Kingsima.

Nastić centar univerziteta Stenford, a u Kingsima će šansu dobiti uz prvog Indijca u NBA ligi Satnama Singa. Protekle sezone Nastić je prosečno beležio 13,4 poena uz 6,5 skokova, 1,4 asistencije i 1 blokadu po utakmici.

On je prethodno trenirao sa timovima iz Los Anđelesa, Klipersima i Lejkersima. Stručnjaci ga opisuju kao odličnog šutera, veoma korisnog u napadu.

Nastić ima i srpsko i kanadsko državljanstvo, a iako su Kanađani godinama pokušavali da ga privole da igra za njih, on se postavio cilju da igra za Srbiju na Olimpijskim igrama.

  • on je tamo

    03.06.2015 13:36
    sportski direktor
    Svaka cast Divcu za ovo nista ne bi bilo bez njega sto se ovoga tice
  • ZASTO SAMO

    03.06.2015 13:24
    NASTIC
    PA I kAMINSKY JE NAS inace jel to onaj sto je pobego iz FMP-a
  • SSSS

    03.06.2015 12:30
    Konačno nešto pozitivno iz N. Sada i Srbije!!!
    Bravo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).