Džordan kupuje Šarlot

Nekadašnji košarkaš Majkl Džordan postigao je sporazum o kupovini kontrolnog paketa akcija kluba Šarlot Bobkets iz NBA lige, čime će preuzeti kontrolu nad gubitničkim timom iz svoje rodne države.

Predstavnik za medije vlasnika tima Boba Džonsona rekao je da je Džordan uspeo da okupi vlasničku grupu i kupi tim čiji je suvlasnik od 2006. godine. Bivša superzvezda bio je do sada zadužen za košarkaške poslove.

Džordanova grupa, "Em-Džej basketbol holdings", nije do sada saopštila detalje ugovora. Nekadašnji funkcioner Hjustona Džordž Postolos takodje je želeo da kupi Šarlot. Komesar NBA lige Dejvid Stern rekao je tokom "Ol star" vikenda da je dogovor o kupovini blizu, ali da vlasnici lige moraju prvo da odobre kupovinu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti