Partizan u četvrtfinalu Evrolige

Košarkaši Partizana igraće protiv Makabija u četvrtfinalu Evrolige, što im je treći put zaredom da se plasiraju u TOP 8, a zahvaljujući Panatinaikosu koji je savladao Marusi.

Košarkaši Partizana plasirali su se u četvrfinale Evrolige, treću godinu zaredom, zahvaljujući pobedi Panatinaikosa nad Marusijem. Crno-beli su u poslednjem kolu grupe E izgubili u Barseloni 82:64 ali im je prolaz među osam najboljih omogućio tim Željka Obradovića koji je u gradskom derbiju savladao Marusi 82:79, iako se mnogo ranije oprostio od odbrane naslova prvaka Evrope.

Makabi poslednja prepreka pred Final four

Partizan će kao drugi u grupi igrati u četvrtfinalu protiv Makabija koji je zauzeo prvo mesto u grupi F, a prednost domaćeg terena imaju Izraelci. Igra se na tri dobijene, prva dva susreta u Tel Avivu 23. i 25. marta, a potom u Beogradu 30. marta. Ako bude potrebno, četvrti susret na programu je prvog, a eventualna majstorica 7. aprila. Makabi je četiri puta bio šampion Evrope, poslednja dva puta 2004 i 2005.

Ostali parovi četrvtfinala su Barselona - Real, Olimpijakos - Prokom i CSKA - Kaha Laboral (ex Tau Keramika).
Fajnal for se igra u Parizu od 7. do 9. maja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika