Poraz Vojvodine za kraj

Košarkaši Vojvodine izgubili su od Proletera u Novom Sadu sa 67:61, u poslednjem 26. kolu Košarkaške lige Srbije (KLS).

Košarkaši Vojvodine izgubili su od Proletera u Novom Sadu sa 67:61, u poslednjem 26. kolu Košarkaške lige Srbije (KLS).

Zrenjanincima je to 15. pobeda, a Novosađanima 11. poraz u sezoni. Najefikasniji su bili Ivan Bošnjak i Ivan Mičeta sa po 17 poena u Vojvodini, a Dragan Simić i Saša Topčov sa po 13 koševa u Proleteru.

Radnički Basket je bio bolji od Sloge iz Kraljeva 88:64.

Danas igraju Mašinac-Tamiš u Kraljevu (19.30) i Napredak-Radnički KG 06 u Kruševcu (20). Derbi poslednjeg kola, koji odlučuje ko će biti treći učesnik u Superligi Srbije, između Metalca i OKK Beograda, igra se u nedelju, u Valjevu (19.30).

U nedelju (19), u Zemunu igraju Mega Vizura-Borac. Čačani su, kao i Tamiš, obezbedili učešće u Superligi Srbije, dok se u niži rang, uz Radnički BG, sele još niški Ergonom i Radnički KG 06.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).