Tripl-dabl Novickog

U nastavku NBA lige jutros je odigrano pet utakmica, a od gostujućih timova pobedio je samo Toronto.

U nastavku NBA lige jutros je odigrano pet utakmica, a od gostujućih timova pobedio je samo Toronto.

Epitet junaka večeri pripao je Nju Džersiju koji je gotovo senzacionalnom pobedom nad San Antoniom upisao tek deseti trijumf ove sezone i tako izbegao naslov najgoreg tima u istoriji lige.

U San Antoniju niko nije bio previše raspoložen za igru, valjda zbog teškog pređašnjeg gostovanja Bostonu, pa su rezultatom 90:84 još i dobro prošli.

Lejkersi su izgubili u Nju Orleansu, ali ne i prvu poziciju u Zapadnoj konferenciji. Inače, Peđa Stojaković još nije na parketu zbog povrede.

Dalas je razneo Denver, a blistao je Dirk Novicki koji je ostvario tribl-dabl učinak. Juta je prema očekivanju slavila protiv Njujorka ali uz mnogo muka.

Rezultati:
Šarlot - Toronto 101:103
Nju Džersi - San Antonio 90:84
Nju Orleans - L.A. Lejkers 108:100
Dalas - Denver 109:83 i
Juta - Njujork 103:98

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).