Partizan poveo u seriji

Košarkaši Partizana savladali su Makabi sa 81:73 u trećem meču četvrtfinalne serije Evrolige pred više od 20 hiljada gledalaca u Beogradskoj areni.
Tako su ''crno-beli'' poveli u seriji sa 2:1 u pobedama. Partizan je stvorio dvocifrenu prednost već u osmom minutu (23:12), Makabi je na kratko uspeo da se vrati početkom treće deonice (49:42), ali su ''crno-beli'' imali 10 do 15 poena viška tokom celog meča i zasluženo su slavili.

Bo Mekejleb imao je 18 poena, dok je Aleks Marić zabeležio 16 poena i 7 skokova. Sledeća utakmica igra se sutra, takođe u Beogradskoj areni, a u slučaju nove pobede Partizan će se plasirati na fajnal-for koji se igra u Parizu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).