Krstić solidan u Oklahomi

Košarkaši Finiksa savladali su Čikago sa 111:105 i osmom uzastopnom pobedom obezbedili učešće u plej-ofu NBA lige.

Košarkaši Finiksa savladali su Čikago sa 111:105 i osmom uzastopnom pobedom obezbedili učešće u plej-ofu NBA lige.

Džejson Ričardson je sa 27 poena postignutih u noći između utorka i srede predvodio Finiks do pobede, dok je Stiv Neš pomogao sa 22, ali uz 10 asistencija.

Oklahoma je savladala Filadelfiju sa 111:93 uz 26 poena i 10 skokova Kevina Duranta. Kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić pobedi je doprineo sa 14 poena i šest skokova.

Brendon Dženings, koji ove sezone debituje u NBA ligi, postigao je 17 poena za pobedu Milvokija nad Los Anđeles Klipersima od 107:89. Uspešno veče imao je još jedan ruki Čejs Badinger, koji je ubacio 24 poena, najviše u karijeri, za pobedu Hjustona nad Vašingtonom 98:94. Vašington je tako pretrpeo 16 uzastopni poraz, što je klupski rekord.

Indijana je savladala Sakramento sa 102:95. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Dani Grendžer, koji je 25 od svojih ukupno 33 poena postigao u drugom poluvremenu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).