Bez kvalifikacija za Evroligu

Predsednik i izvršni direktor košarkaške Evrolige Đordi Bartomeu rekao je da se sledeće sezone neće igrati kvalifikacije za elitno klupsko takmičenje.

Predsednik i izvršni direktor košarkaške Evrolige Đordi Bartomeu rekao je da se sledeće sezone neće igrati kvalifikacije za elitno klupsko takmičenje.

"Kvalifikacije će biti ukinute na kraju ove sezone. Ne vidimo da su one doprinele unapredenju sistema takmičenja", rekao je Bartomeu.

On je u Tel Avivu boravio kako bi košarkašu Makabija Devinu Smitu uručio priznanje za najkorisnijeg igrača (MVP) Evrolige u decembru.

Za sada nije poznato kako će biti rasporođeno preostalo mesto u Evroligi, ali to izvesno znači da će ove sezone samo finalisti ABA lige izboriti pravo učešća.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).