Ataman: Voleo bih da dođem u Beograd

Trener košarkaške ekipe Galatasaraja Ergin Ataman rekao je da bi voleo da bude u Kombank areni na meču sa Crvenom zvezdom Telekom u Evroligi.
Trener košarkaške ekipe Galatasaraja Ergin Ataman rekao je da bi voleo da bude u Kombank areni na meču sa Crvenom zvezdom Telekom u Evroligi.

Utakmica dve ekipe u okviru trećeg kola Top 16 faze igra se 16. januara u 21 sat. Još nije poznato da li će se igrati pred publikom i da li će turski trener prisustvovati meču.

"Na to pitanje vam (još) ne mogu dati odgovor, jer ne zavisi od mene. Koliko mi je poznato, u komunikaciji su ministarstva sporta Turske i Srbije, a konačnu reč daće obe vlade", rekao je Ataman, koji očekuje odluku za nekoliko dana.

Atamanu je premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio da je nepoželjan u Srbiji pošto je posle utakmice dva tima u Istanbulu, pre koje je ubijen navijač "crveno-belih" Marko Ivković, za pristalice Zvezde rekao da su teroristi.

"Voleo bih da dođem i da sa trenerske klupe vodim svoj tim“, istakao je Ataman za Novosti, još jednom stavljajući do znanja da mu je žao svega što se događalo u Istanbulu, pred meč dva tima, kada je tragično nastradao navijač Crvene zvezde, Marko Ivković.

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da će tražiti od Vlade Srbije da se treneru Galatasaraja Erginu Atamanu dozvoli dolazak u Srbiju.

  • 11.01.2015 17:28
    e,moj
    čoviću!
  • 11.01.2015 11:38
    Tako je to kad se prvo puca pa onda šalje izvidnica
    Tako je to kad se vodi marketingom a ne svešću i savešću
    ...
  • Kalauz

    11.01.2015 11:21
    Ovaj je mnogo crnpurast a ne kao Sulejman od Pinka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).