Zvezda poražena u prepunoj Areni

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u Beogradu od ekipe Galatasaraja sa 74:65 (21:19, 12:16, 18:12, 23:18), u utakmici 3. kola E grupe Top 16 faze Evrolige.
Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u Beogradu od ekipe Galatasaraja sa 74:65 (21:19, 12:16, 18:12, 23:18), u utakmici 3. kola E grupe Top 16 faze Evrolige.

Izabranici Dejana Radonjića pretrpeli su treći poraz zaredom i ostali na dnu tabele, dok su gosti iz Istanbula ostvarili drugu pobedu i napravili korak bliže plasmanu u narednu rundu.

Crvena zvezda u 4. kolu gostuje 23. januara ekipi Barselone.

Crveno-beli su igrali uz gromoglasnu podršku sa tribina ispunjene Kombank arene. Navijači srpskog kluba spremili su posebnu koreografiju pred utakmicu. Sa platforme dvorane spuštena je velika slika Marka Ivkovića uz skandiranje njegovog imena, na tribinama je razvijen veliki transparent kojim je odata pošta stradalom mladiću, a na svakoj stolici je zastavica s natpisom "Živiš".

Navijača crveno-belih Ivkovića ubile su pristalice Galatasaraja u novembru u Istanbulu, uoči meča dva tima u okviru grupne faze Evrolige, zbog čega su u Beogradu pred večerašnji susret mere bezbednosti podignute na najviši nivo.

Košarkaši turskog kluba su u rasprodatoj dvorani prilikom izlaska na zagrevanje dočekani zaglušujućim zvižducima. Pojedini navijači Crvene zvezde, međutim, nisu uspeli da se iskontrolišu, pa je na parket ubačeno nekoliko svinjskih potkolenica u želji da se isprovociraju gostujući igrači.

Ovaj ispad bez sumnje će biti registrovan od Evrolige, tako da srpskom klubu gotovo sigurno sledi drastična novčana kazna.

  • mile

    17.01.2015 06:53
    Zasto se ti klubovi finansiraju iz naseg dzepa.Neka ih finansiraju njihovi navijaci pa nek onda prave sranja kolko hoce.
  • 16.01.2015 21:54
    Baš lepo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).