Butulija povređen u Novom Sadu

Trener rukometaša Crvene zvezde Igor Butulija povređen je na prvenstvenoj utakmici u Novom Sadu.

Član skupštine Zvezde Aleksandar Radošević rekao je da je u 29. minutu utakmice, pri rezultatu 16:14 za Vojvodinu, Butuliji eksplodirao 'topovski udar' na 15 centimetara od uha, posle čega je utakmica prekinuta.

Hitna pomoć je prevezla Butuliju u Klinički centar Vojvodine gde mu je konstatovano oštećenje slušnog nerva, posle čega je krenuo ka Beogradu na detaljne preglede.

"Sve je bilo potpuno neočekivano, a desilo se kada su u salu ušli huligani. Morali smo da prekinemo utakmicu, iako je Vojvodina insistirala da se nastavi. Da smo to uradili, igralo bi se za huligane, a ne navijače. Država mora da reaguje", rekao je Radošević.

  • Bozo

    21.02.2010 05:44
    Farsa
    Onda su sudije iskljucile dva igraca vojvodine i kaznile trenera pa su oni smanjil na 16:13...

    Sad nas svi begesarski mediji razvlace po novinama kao da je Butulija umro a u stvari hoce da dobiju bodove jer to nisu mogli na terenu. Zbog toga je Butulija kao iskusni vasarski zabavljac i iscenirao citav incident. Svi ali bas svi mediji prenose samo reci Igora Butulije i dramatizuju strvar do besmisla i ne sumnjam da ce zvezda utakmicu dobiti. Ako bude potrebno naci ce mu neku novu bolest samo da ne izgube utakmicu. Pritisak koji su napravili u urgentnom centru na lekare onaj divljak Perunicic i sam Butulija da sastave izvestaj da je ovaj povredjen, iako je konstatovano da mu nije nista ne pomionje se u medijima. Pritisak koji je napravl;jen na policijsku upravu u Novom sadu od strane samog dacica 15 minuta posto se incident dogodio , da se "izmisle" krivci za to takodje se ne pominje u medijima ali dokazuje koliko duboko su drzava i SD C zvezda povezani...
    Pitanje za razmisliti koliko cemo jos dozvoliti da se klubovi koji nisu iz BG takmice u namestenim takmicenjima u vecini sportova i ima li smisla igrati u ligi u kojoi se zna pre pocetka sezone ko mora biti prvak???
  • Bozo

    21.02.2010 05:42
    Farsa
    Ovo je neverovatna glupost.Dozvolili smo sebi da nas begesari opet prevare. Butulija je iskoristio to sto je neki moron bez mozga bacio petardu da preokrene situaciju u svoju korist. Nekoliko cinjenica za razmisliti
    1. Da mu je topovski udar eksplodirao 15cm od uha on bi sad bio najmanje gluv nikakva ostrecenja nerva i slicne gluposti.
    2.Petarda je eksplodirala na najmanje 5 metara od njega i jedan igrac vose ( nisam dobro video koji) je hteo da je sutne i ona mu je eksplodirala pod nogama.
    3.Kako je moguce da je Butulija povredjen a da igracu vose nije nista???
    4.Petarda nije dosla sa dela tribina na kojima su bili navijaci vose i to je svako ko je bio na utakmici mogao da vidi.
    5.Butulija je pao kao da mu je neko pucao u glavu i tako leao 5 minuta posle toga je ustao i odsetao. 6. U tom trenutku zvezda je gubila 3 gola razlike a dva minuta pre toga cak 5 golova 16:11.
  • Branimir

    20.02.2010 13:06
    Utakmica...
    Cin je za svaku osudu...ali postavlja se pitanje gde je nasa policija i kako se moze dozvoliti da ovakvi "navijaci" unose petarde i druge eksplozivne naprave ?
    Sta sve treba da se desi pa da neko ipak reaguje ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Ostali sportovi

Srbija bez organizacije dvoranskog SP u atletici

Atletski savez Srbije nije uspeo da dobije organizaciju dvoranskog Svetskog prvenstva 2020. godine jer je Kina dobila prednost, odlučeno je danas glasanjem na Savetu Međunarodne atletske federacije (IIAF) u Monaku.

Kvota da Srbija osvaja Mundijal je 200

Sportska kladionica Mocart (Mozzart) objavila je danas prve kvote za predstojeće Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a prema proceni bukmejkera kvota da će fudbalska reprezentacija Srbije osvojiti Mundijal je 200.

Njujorški maraton će biti održan uprkos napadu

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio izjavio je danas da će maraton zakazan za nedelju biti održan uz povećane mere bezbednosti jer je taj grad sinoć pretrpeo prvi teroristički napad od 11. septembra 2001.