Alonso hvali Ferarijev bolid

Španski automobilista Fernando Alonso izjavio je da je novi bolid Ferarija najbolji koji je vozio u dosadašnjoj karijeri.
"Nema razloga da budem pesimista. Ovo je najbolji bolid koji sam vozio do sada. U prethodna dva dana imali smo i sreće sa lepim vremenom na treninzima u Heresu.

Zadovoljan sam kako smo radili", rekao je Alonso, a prenosi dnevni list ''Marka''. Alonso je poručio rivalima da bi trebalo da se plaše Ferarija ove sezone. "Red Bul, Meklaren i Reno su pokazali sve svoje karte već na treninzima, dok mi krijemo još neke adute", dodao je dvostruki prvak sveta.

Nova sezona Formule jedan počinje 14. marta u Manami, trkom za Veliku nagradu Bahreina.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti