Vojvodina na korak do finala

Odbojkaši Vojvodine sinoć su u Maloj sali "Spensa" pobedili ekipu aktuelnog šampiona Radničkog rezultatom 3:2 i tako poveli sa 2:1 u polufinalnoj seriji prvenstva Srbije
Odbojkaši Vojvodine sinoć su u Maloj sali "Spensa" pobedili ekipu aktuelnog šampiona Radničkog sa 3:2 i tako poveli sa 2:1 u polufinalnoj seriji prvenstva Srbije.

Kao najbolji pojedinac utakmice istakao se mladi Nikola Jovović, koji je na kraju prvog seta zamenio prvog tehničara ekipe, Luku Čubrila.

Trener Vojvodine Nikola Salatić poručio je da je ovo nastavak dobrih igara. "Nadam se da će biti tako i dalje. Bili smo sigurni u svim elementima, a kao što uvek ističem, za mene je najvažnije da postoji da ta odlučnost, borba i kolegijalnost", zaključio je Salatić.

Trener Radničkog Slobodan Kovač izjavio je da je Vojvodina nadvisila njegov tim u svim elementima. "Najviše nam je pravio problem odličan servis Novosađana, koji oni toliko forsiraju i dobro to rade. Nama se dešavaju padovi, a ne bi trebalo, jer nas to mnogo košta", rekao je Kovač.

Naredni meč na programu je u četvrtak na istom mestu sa početkom u 17.45h.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti