Vidić: Ako prođemo prvi krug, sve je moguće

Fudbaler Mančester Junajteda i naše reprezentacije, Nemanja Vidić, poručio je slušaocima Radija 021 da je glavni cilj naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi prolazak u drugi krug.
Fudbaler Mančester Junajteda i naše reprezentacije, Nemanja Vidić, poručio je slušaocima Radija 021 da je glavni cilj naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi prolazak u drugi krug. Prema Vidićevim rečima, ukoliko Srbija prođe grupnu fazu takmičenja, sve je moguće.

"Mi smo kao cilj zacrtali prolazak u drugi krug. Najvažniji meč je, po meni, prvi duel sa Ganom, koji, ako dobijemo, može da nam bude vodilja za nastavak takmičenja. Ako prođemo dalje, sve je moguće", kaže naš reprezentativni štoper.

Kako Vidić kaže za naš radio, protivnici naše reprezentacije nisu bauk, ali treba biti vrlo oprezan kada se radi o predviđanjima plasmana "orlova". Posebno se osvrnuo na reprezentaciju Australije, koja je potpuna nepoznanica za naš tim.

"Grupa nam nije preterano teška, ali treba biti oprezan. Gana je prvak sveta u konkurenciji do 21 godinu i napravili su veliki uspeh na Afričkom Kupu nacija. Nemačku svi znamo, dok je Australija najveća nepoznanica. Međutim, znajući njihovu istoriju na Svetskim kupovima, definitivno nisu tim za potcenjivanje", ocenjuje naš najbolji fudbaler šanse Srbije na SP.

Vidić se osvrnuo i na sezonu u Mančester Junajtedu, koju je ocenio kao vrlo lošu. Podsećanja radi, "crveni đavoli" su ove godine osvojili "samo" Karling kup, dok su im Liga šampiona i englesko prvenstvo izmakli za dlaku. On je dodao da će u finalnom meču Lige šampiona između Bajerna iz Minhena i milanskog Intera navijati za prvaka Italije, za koji nastupa naš Dejan Stanković.

  • Or'o

    17.05.2010 16:55
    Viva Vidic!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Ostali sportovi

Srbija bez organizacije dvoranskog SP u atletici

Atletski savez Srbije nije uspeo da dobije organizaciju dvoranskog Svetskog prvenstva 2020. godine jer je Kina dobila prednost, odlučeno je danas glasanjem na Savetu Međunarodne atletske federacije (IIAF) u Monaku.

Kvota da Srbija osvaja Mundijal je 200

Sportska kladionica Mocart (Mozzart) objavila je danas prve kvote za predstojeće Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a prema proceni bukmejkera kvota da će fudbalska reprezentacija Srbije osvojiti Mundijal je 200.

Njujorški maraton će biti održan uprkos napadu

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio izjavio je danas da će maraton zakazan za nedelju biti održan uz povećane mere bezbednosti jer je taj grad sinoć pretrpeo prvi teroristički napad od 11. septembra 2001.