Voša sutra dočekuje Tatran iz Prešova

Rukometaši Vojvodine sutra dočekuju Tatran iz Prešova u okviru 18, odnosno pretposlednjeg kola SEHA lige.

Novosađani su u prethodnom kolu savladali banjalučki Borac u gostima rezultatom 30:21, a sada će u pretposlednjoj utakmici SEHA lige u ovoj sezoni pred svojim navijačima igrati sa "starim dužnikom". 

Trener crveno-belih Nikola Marković rekao je da su ambicije pre početka prolećnog dela sezone bile četiri boda iz tri utakmice u SEHA ligi.

- Mislim da ćemo uspeti da ostvarimo planove, odnosno ono što smo zamislili i dogovorili, a to su četiri boda iz tri utakmice. Odigrali smo tri utakmice sa njima do sad, vode sa 2:1 u pobedama, a ovo je šansa da izjednačimo. Nama je ove godine cilj titula domaćeg šampionata, a ovo su utakmice koje nam služe kao priprema za plej of Superlige. Realno, sa ovom ekipom možemo da dobijemo slovačkog prvaka. Pobeda bi došla kao šlag na tortu za ovaj završni deo priprema - rekao je Marković.

Mladi golman Vojvodine Luka Arsenić kaže da je jako bitno da na domaćem terenu ostvare pobedu.

- Mislim da imamo realne šanse da ih pobedimo i da izjednačimo na 2:2 u međusobnom skoru. Odlično se osećamo, motivisani smo i idemo na pobedu. Mi smo otvorili polusezonu sa pobedom, napokon smo se uklopili i siguran sam da ćemo pobediti sutra - kaže Arsenić.

Utakmica na Slanoj Bari počinje u 18 časova, a ulaz je besplatan.

Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".