Vojvodina i Borac u finalu Svesrpskog kupa

Rukometaši Vojvodine pobedili su Prijedor rezultatom 38:23 u polufinalu Svesrpskog kupa, koji se ovog vikenda održava na Slanoj Bari.

Crveno-beli su, kako je i očekivano, bez većih problema savladali Prijedor na domaćem terenu.

Od početka utakmice je bilo jasno da će Novosađani diktirati tempo. Na samom startu su se odlepili od protivnika, pa su odličnom odbranom i dobrom realizacijom u napadu održavali rezultatsku prednost. Na poluvreme je ekipa Nikole Markovića otišla sa devet golova razlike, odnosno rezultatom 19:10

Do kraja utakmice su Novosađani održavali prednost. Raspoloženi su bili Marjanović, Arsenić i Todorović, koji su predvodili Vojvodinu do ubedljive pobede. Utakmica je završena rezultatom 38:23 u korist Vojvodine.

Najefikasniji u sastavu crveno-belih bio je Nikola Arsenić sa 8 golova, a pratio ga je Filip Marjanović sa 6 pogodaka. Za Prijedorčane su po pet golova postigli Unčanin, Daničić i Savić.

U drugom polufinalnom meču banjalučki Borac savladao je Spartak iz Subotice rezultatom 29:24.

Utakmica za treće mesto, između Prijedora i Spartaka igra se sutra od 17 časova, dok će se veliko finale igrati u 19 časova.

Autor: 021.rs

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".