Poraz Vojvodine na startu plej-ofa

Rukometaši Vojvodine izgubili su na startu plej ofa Superlige Srbije pošto su poraženi od Metaloplastike u Šapcu sa 24:21.
To je tek prva od deset utakmica posle kojih ćemo saznati ime šampiona za sezonu 2015/2016. U idućem kolu, Novosađane očekuje gostovanje Partizanu, u Beogradu. Pre toga, Vojvodina će, u revanš utakmici četvrtfinala Kupa Srbije, igrati protiv Sloge u utorak (29. mart) u Novom Sadu. 
 
Već na poluvremenu domaći tim imao rezultatsku prednost od 14:11. Prvi put +5 Metaloplastika je stekla pri vođstvu od 17:12. Vojvodina je imala priliku da se nakon većeg zaostatka približi, ali je Arsenić promašio sedmerac u situaciji kada su Šapčani imali prednost – 21:18.
 
Crveno-beli nisu imali raspoloženog igrača u napadu, uopšte nikakvo rešenje za agresivnu zonu protivnika. Upkos porazu, pred Vojvodinom je još devet utakmica, a konačan rezultat nam govori da će ova sezona biti veoma neizvesna kada je borba za titulu u pitanju.  
 
Autor: RKV

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".