Voša dočekuje Slogu u revanš utakmici Kupa

Rukometaši Vojvodine večeras dočekuju Slogu iz Požege u revanš utakmici četvrtfinala Kupa Srbije.
Crveno-beli brane titulu u najmasovnijem klupskom takmičenju, a u revanšu će pokušati da uvećaju minimalnu prednost koju se stekli u Požegi (31:30)
 
Vojvodina će se još dva puta sastati sa Slogom u okviru plej-ofa, što govori da se radi o kvalitetnoj ekipi. 
 
Desno krilo Novosađana Strahinja Stanković kaže da je ekipi potrebna podrška sa tribine.
 
- Poslednji put protiv banjalučkog Borca videli smo koliko nam podrška navijača znači. Jednostavno, igramo bolje i poletniji smo kada čujemo njihov huk sa tribina. Sve ekipe žele da nam uzmu "skalp", naše je da na svakom susretu damo sve od sebe i da se borimo za svaki gol jer cilj je jasan, odbrana trofeja, odnosno osvajanje novih pehara - jasan je Stanković.
 
Utakmica na Slanoj Bari počinje u 19:30 časova, a ulaz će biti besplatan.
 
Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".