Vojvodina u polufinalu Kupa Srbije

Rukometaši Vojvodine pobedili su Slogu iz Požege rezultatom 33:28 u revanš utakmici četvrtfinala Kupa Srbije.
Pred oko 500 gledalaca na Slanoj Bari crveno-beli su po drugi put slavili protiv istog protivnika, jer su u prvom susretu u Požegi pobedili rezultatom 31:30.
 
Novosađani su time stekli priliku da na završnom turniru brane trofej osvojen prošle godine. 
 
Gosti su na samom početku poveli sa 6:3, sjajno je branio Milenković. Novosađani su promašili na desetine zicera, a jedini raspoložen bio Rajičević na poziciji levog krila. U nastavku je Vojvodina odigrala kvalitetnije u napadu i imala raspoloženog Luku Arsenića na golu. Rastvorcev je pogađao, ali i asistirao. Nekoliko puta je ruski reprezentativac razigravao Nikolića na crti, ali je i Orbović sjajno igrao 2 na 2 sa stamenim pivotom. 
 
Treba istaći da je trener Nikola Marković podelio minutažu krilnim igračima, tako su Gugleta i Rajičević igrali u prvom delu igre, dok su Marjanović i Stanković bili na terenu u drugom periodu. Milašević je igrao srednjeg beka, pa je činio bekovski trio sa Rastvorcevom i Orbovićem, a sa klupe je ulazio mladi Mikola Arsenić. 
 
Novosađanima za vikend predstoji gostovanje Partizanu u Beogradu u 2. kolu plej ofa Superlige Srbije, potom sledi pauza usled reprezentativnih aktivnosti, a onda će 13. aprila ponovo dočekati Slogu, ali u borbi za prvenstvene bodove. 
 
Autor: 021.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".