Štjepanek će biti drugi trener Đokovića

Radek Štjepanek postigao je dogovor da postane drugi trener Novaka Đokovića i uskoro će se priključiti timu srpskog teniskog asa.
Kako prenosi češki Radio Prag, Štjepanek će imati bitnu ulogu u Novakovom timu, pogotovo na turnirima na kojima, zbog privatnih obaveza, neće biti prvog trenera Andrea Agasija.
 
Zvanična potvrda ovog dogovora očekuje se narednih dana.
 
Štjepanek (38) je prošle nedelje okončao igračku karijeru i iza sebe ima osvojenih pet trofeja u singlu i 18 u dublu.
 
Prvi turnir na kojem će Đoković nastupiti posle višemesečne pauze zbog povrede lakta biće u Abu Dabiju pred Novu godinu.
  • VladaN

    22.11.2017 15:03
    Srećno
    Biće još dobrih rezultata. Teniska scena je nekako poluprazna bez Đokovića.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.