Jankovićeva u polufinalu

Jelena Janković nastavlja da beleži dobre rezultate na teniskom turniru u Indijan Velsu.
Jelena Janković nastavlja da beleži dobre rezultate na teniskom turniru u Indijan Velsu.

Najbolja srpska teniserka je bez previše problema u četvrtfinalu savladala Ruskinju Alisu Klejbanovu sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4, posle 102 minuta igre. Jankovićeva će se za finale boriti protiv Australijanke Samante Stosur, koja je u drugom četvrtfinalnom susretu savladala Mariju Hoze Martinez-Sančez iz Španije.

  • 20.03.2010 10:26
    Za reguziranog !!!(ovo je teniski deo sajta a ne odbojka ) + Jankovic , Ivanovic , Djokovic .. su najveci ambasadori Srbije ! proslavili su nam drzavu i malo povratili ugled sa dobrom i igrom i perfektnim ponasanjem i zasluzuju najvecu mogucu paznju , pre njih o Srbiji se culo samo po ratu i ratnim zlocincima .
  • Rezignirani

    19.03.2010 09:45
    Ko ste Vi ustvari?
    Javljate vesti iz dalekog Indijan Velsa a nemate pojma da se najpopularniji klub u gradu čije ime zastupate bori za finale prvenstva Srbije u odbojci? I ostajete ravnodušni na činjenicu da je Javni servis prekinuo prenos utakmice u četvrtom setu.Vi ste takodje saučesnik u ovoj diskriminaciji dela gradjana.Nadam se da barem smete da objavite komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti