Zimonjić u finalu, Đoković ispao

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale turnira u Monte Karlu, dok će se Nenad Zimonjić u dublu boriti za trofej na ovom Mastersu.

Novak Đoković je u polufinalu Masters turnira u Monte Karlu izgubio od Španca Fernanda verdaska 2:0 (6:2, 6:2) posle 90. minuta igre.

"Verdasko je igrao jako dobro, ali mislim da sam mu velikim brojem grešaka pošteno olakšao posao. Loše sam se kretao i nisam se osećao dobro na terenu. Ovo je bio jako loš dan. Polufinale smatram uspehom i idem dalje", rekao je Đoković.

Verdasko će se za titulu boriti protiv zemljaka Rafaela Nadala koji je bio bolji od još jednog Španca Davida Ferera sa 6:2, 6:3. Nadal je na ovom turniru trijumfovao poslednjih pet sezona.

Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor su u polufinalu dublova lako dobili Južnoafrikanca Veslija Mudija i Belgijanca Dika Normana 6:0, 6:4 pa će u nedelju braniti trofej protiv Indijca Maheša Bupatija i Belorusa Maksa Mirnog.

Njihov meč se očekuje posle 16h.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti