Slavljenička Exit žurka večeras u "Fabrici" i "Quarteru"

Povodom osvajanja nove titule Najboljeg evropskog festivala za 2016. godinu, Exit u subotu, 27. februara organizuje veliku žurku pod nazivom "Magic People - EXIT People" u SKCNS Fabrika i Quarteru.

Program predvodi britanski DJ Krust, a na dve bine nastupiće neki od najpopularnijih domaćih i regionalnih bendova i disk džokeja, među kojima i Lollobridgida, Artan Lili, Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević.

Program u Fabrici otvoriće novosadski rege sastav Killo Killo Banda, a zatim će nastupiti rege pevač Horsman Koyot. Zagrebačka Lollobridgida podeliće binu sa beogradskom grupom Artan Lili. Zvuk glavne bine Exita nastaviće se  rimama "wiz"-ova domaćeg hip-hopa iz kuhinje izdavačke kuće Bassivity, čiju zastavu u Novi Sad donose Reksona i Ikac poznatiji kao VIP, a na sceni će im se pridružiti i reper Struka. Na glavnoj bini nastupiće  beogradski hip-hop kolektiv Vatra. Najavu ovogodišnje X-Bass Avanture svojim setovima pojačaće bristolski drum'n'bass majstor Krust i novosadski MC - Rasheed!
 
U Quarteru prvi nastupaju Otto Von Disko i kLaus. DJ pult preuzeće Alexandar Ivković i Lag. Za kraj nastupiće Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević.
 
Ulaz će biti besplatan za sve vlasnike ulaznice za Exit i Exit Avanturu 2016, ali samo uz prethodnu registraciju. Registracija će trajati do subote, 27. februara u 15 časova. Svi vlasnici Exit Avantura/Exit festival ulaznica kupljenih zaključno sa nedeljom, 21. februarom, mogu da se registruju putem sajta www.gigstix.com unošenjem bar koda svoje karte i praćenjem uputstava na sajtu.

Autor: 021
 

  • Bl

    26.02.2016 20:14
    ..
    Slavimo najbolji festival 1000dinara ulaz? :D
    Inace podrzavam egzit, ali da bar uplacuju sve u humanitarne ovo mi stvarno nema smisla

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.