VIDEO: Skunk Anansie i John Digweed na rEVOLUTION festivalu

Revolution festival, drugi po redu, održaće se 3. i 4. juna u Temišvaru u Rumuniji, u organizaciji Exita.

Već je poznato prvih 28 izvođača na ukupno pet bina, a program predvode britanski alternativni rok heroji Skunk Anansie, grčke metal ikone Planet of Zeus, kao i britanska progressive house legenda John Digweed.

Svi registrovani kupci ulaznica za Exit Avanturu dobiće ulaznicu za rEVOLUTION festival na poklon. Registracija ulaznica vršiće se neposredno pred održavanje festivala u Temišvaru. Za sve ostale ulaznice za festival biće dostupne već u četvrtak 10. marta tačno u podne, po ceni od 1.499 dinara, sa 25% popusta u odnosu na sledeću cenu ulaznice (1.999 dinara). Ulaznice će biti dostupne online putem gigstix.com, kao i na prodajnim mestima Gigs Tix širom Srbije.

Više informacija o rEVOLUTION festivalu može se pronaći OVDE.  

Autor: 021

Foto: Exit.rs

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.