Exit jedna od najvećih znamenitosti Evrope

Američki turistički vodič Condé Nast Traveler, izdvojio je Exit kao jedini festival među 50 najznačajnijih turističkih atrakcija u Evropi.
Exit festival je tako stavljen rame uz rame sa Bečkom operom, grčkim Akropoljem, Ajfelovom kulom, Berlinskim zidom, Gaudijevom Sagrada familijom, Mikelanđelovim Davidom, Pikasovom Gernikom, Boljšoj teatrom i mnogim drugim kultnim evropskim znamenitostima i institucijama. 
 
U članku je zabava na Exitu stavljena među najveće užitke koji se mogu iskusiti na starom kontinentu, kao što su krstarenje grčkim ostrvima, skijanje u St. Moricu, poseta Luvru, gledanje španskog flamenka u Andaluziji i Formule 1 u Monaku, posmatranje polarne svetlosti na Islandu, ispijanje piva u Češkoj i Nemačkoj, vožnja kanalima i biciklom u Amsterdamu...
 
Novi Sad se, zahvaljujući Exitu, u ovom članku našao u društvu vodećih evropskih turističkih gradova kao što su Rim, Pariz, London, Berlin, Atina, Lisabon, Amsterdam i drugi. Njujorški medijski gigant Condé Nast drži najčuvenija izdanja u Severnoj Ameraci, među kojima su i Vanity Fair, Vogue, The New Yorker, GQ, Pitchfork, Wired, te Condé Nast Traveler, dobitnik čak 25 nacionalnih priznanja.
 
Ceo članak možete pročitati OVDE.
 
Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula. 
 
Autor: 021
Foto: Exit.org
  • Србин

    18.03.2016 17:38
    Егзит
    Србија је то, мој бајо, не би се Нови Сад никад нашао на тој листи да није у Србији. На Егзиту би само требало мање наркомана доводити и више народне музике, остало је ок.
  • zivan

    17.03.2016 06:45
    Postoje i u svetu novinari placeni da preteruju i favorizuju odabrane...
  • @Kika

    16.03.2016 11:56
    Ipak si ti Kiko (Bibic?) glupa. Covek nece, a necu ni ja, da ulaze u tudji profit. Sta ti je tu cudno?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.