VIDEO: "The Prodigy" ipak i ove godine na Exitu

"The Prodigy" su izmenili plan turneje kojom promovišu poslednji album i nastupiće u nedelju 10. jula na Exit festivalu.

Anketa da se jedan od najpopularnijih svetskih bendova hitno dovede u Srbiju ovog leta, u kojoj je čak 92% od preko 25.000 ljudi se izjasnilo sa "Da", stigla je do benda.

Liam, Keith i Maxim su hteli i lično da se obrate ovdašnjoj publici:


 

 The Prodigy postoje 25 godina, a sa poslednjim albumom "The Day is My Enemy", po šesti put uzastopno su se našli na prvom mestu britanske liste najprodavanijih albuma. U Srbiji su prvi put nastupili 1995. godine, u vreme kad je album "Music for the Jilted Generation" harao planetom, i bili prvi veliki svetski bend koji je u Beograd došao uprkos sankcijama i zabrani sopstvene vlade.

Razni muzičari sa ovih prostora su ih okarakterisali kao jedini veliki strani bend koji se može posmatrati i kao "domaći" zbog posebne veze sa ovdašnjom publikom. The Prodigy su na poslednjoj turneji nastupili na gotovo svim važnijim festivalima od Australije do Amerike, uključujući i stadione, arene i najveće koncertne prostore od Japana do Argentine. Do kraja turneje, očekuje ih još 15 zemalja, među kojima će se 10. jula ipak naći i Srbija.

Autor: 021

  • Lemi

    15.04.2016 09:16
    Češće nastupaju u Novom Sadu od Balaševića. Već su dosadni ovi iz Exita.
  • Exit fan

    14.04.2016 16:42
    Stalno isto
    Sve je to ok, ali stvarno mi nije jasno da su oni imali vise koncerata od mnogih nasih pevaca u Novom Sadu... Ajde malo menjajte ili nema vise smisla .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.