Spektakl Dejvida Gete na Egzitu

Najuticajniji svetski muzički producent i DJ Dejvid Geta nastupiće u petak, 8. jula na Egzit festivalu.
Nedavno je u anketi Play radija, proglašen za najtraženijeg izvođača u Srbiji, uz pop divu Adele, te grupe The Prodigy i Coldplay.
 
Autor himne predstojećeg Evropskog prvenstva u fudbalu 2016, dolazi uz najveći scenski spektakl u njegovoj karijeri. Produkcija ovogodišnje turneje toliko je obimna da su svi vodeći festivali kao što su Tomorrowland, T in the Park, Sziget, Ultra, V Festival potvrdili nastup pariskog hitmejkera na svojim glavnim binama, rame uz rame sa najvećim stadionskim atrakcijama, potvrdivši još jednom superzvezdani status Dejvida Gete. O njegovoj liderskoj poziciji u muzičkoj industriji govore i podaci da Geta iza sebe ima preko 9 miliona prodatih albuma, te 40 miliona prodatih singlova, uz više milijardi na striming servisima i 4,3 milijarde pregleda na svom zvaničnom YouTube kanalu, 55 miliona fanova na Facebooku, kao i 19 miliona pratilaca na Twitter i 4 miliona na Instagram profilima.
 
Najveći hitmejker današnjice producirao je singlove zajedno sa najvećim muzičkim zvezdama kao što su David Bowie, Rihanna, Snoop Dogg, Nicky Minaj, Emeli Sande, Sia, Akon, Avicii, Nicky Romero i brojni drugi, a nedavno je objavio singl sa hit triom Disciples koji takođe nastupaju ove godine na Egzitu.  

 
U toku je akcija 4+1! – količine ograničene 
 
U toku je i omiljena akcija Egzit fanova u kojoj društvo koje zajedno kupi četiri četvorodnevne ulaznice za EXIT, trodnevne Sea Dance ili za celu EXIT Avanturu, petu dobija na poklon.
 
Svih pet ulaznica jedino moraju da budu iste, pa kombinovanje ulaznice nije moguće. Ulaznice za Exit i Sea Dance prodaju se po ceni od 6.490, odnosno 4.990 dinara, dok cela Exit Avantura košta 6.990 dinara. Ulaznice su dostupne putem www.exitfest.org, te u prodajnoj mreži Gigs Tix na preko 60 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije. Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula. 
  • h.

    08.05.2016 11:56
    Keba je bolji od Gete .
  • zealot

    07.05.2016 14:57
    @parada šarada
    slažem se

    sada kao da imaju vikendice na Fruškoj, pa se spuste da odrade tezgu ;)
  • parada šarada

    06.05.2016 20:54
    Nekada Iggy Pop, Massive Attack, Morrissey, Pulp, Nick Cave, Franz Ferdinand, The Cult, New Order, Artctic Monkeys, Arcade Fire, Patti Smith, Manic Street Preachers... A danas...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit