Osim koncerata, Exit pripremio i drugi zabavni program za posetioce

Pored koncerata i nastupa didžejeva, posetioce Exita od 7. do 10. jula očekuju brojni drugi zabavni sadržaji.

Tu su i novi zanimljivi, interaktivni i edukativni sadržaji kakve ljubitelji novosadskog festivala još nisu videli.

Prvi put do sada, festival predstavlja druženje sa zvezdama, i to pravim, nebeskim, na potpuno novoj festivalskoj lokaciji: Stargate@NSPlanetarium. Planetarijum na Petrovaradinskoj tvrđavi odavno je Novosađanima poznat kao mesto susreta ljubitelja astronomije, a ove godine svake večeri od 20 časova do ponoći otvara vrata i za festivalske posetioce iz celog sveta, koji će moći da dožive delić svemira pod zvezdanim nebom, da upoznaju Sunčev sistem, planete, galaksije, ili čak tamnu materiju. Obezbeđene su i specijalne svetlosne dekoracije postavljene širom tvrđave koje će učiniti da festival izgleda još lepše.

Hit festivala biće Zip-Line, dvadesetak sekundi potpune slobode dok se posetioci željni avanture bezbedno spuštaju niz dugačku sajlu sa pogledom na skoro ceo festival i glavnu binu.

Na Petrovaradinsku tvrđavu po 7. put stiže Jack Daniel’s Experience, festivalskoj publici poznat kao JDX Backstage. Ove godine Jack Daniel’s upravo će na Exitu proslaviti 150 godina postojanja.

Posetioce koji jutro dočekaju na mts Dance Areni očekuju plesačice sa Ibice Fluid Girls i svetski čuvena londonska grupa maskiranih akrobata i plesača Area 51.

Sve ljubitelje piva i dobre svirke obradovaće novost da je Fusion Stage, domaćin jedinstvenog paba, Heineken Beer Planet, koji će na jednom mestu, na inovativan način predstaviti nova svetska piva i sa posetiocima podeliti zanimljive priče o svakom od ovih brendova. Posetioci će biti u prilici da probaju češko pivo Krušovice, nemačko Kapuciner (Kapuziner), britansko Nju Kastl (New Castle) i slovenačko Laško pivo.

Umetnička manifestacija DEV9T na Exit dolazi sa kreativnim sadržajima, brojnim skulpturama i instalacijama, ali i SK8 rampom, gde će skejteri prirediti svoj ekstremni performans.

I ove godine, jedna od najpopularnijih zona na festivalu biće Silent Disco. Ono što spolja izgleda kao gomila pomalo blesavih ljudi koji plešu i luduju bez muzike, zapravo je žurka na dve različite frekvencije, a posetioci ih nameštaju na slušalicama koje dobijaju na ulazu.

Alexandar Cosmetics i ove godine svake večeri od 20 časova do ponoći organizuje Beauty Attack, na kome će posetioci imati priliku da ulepšaju svoj festivalski stil od frizura neonskih boja, do atraktivne šminke.

Sambansa će sa svojom trupom predstaviti Dane Brazila, dok će Inex teatar doprineti magičnoj karnevalskoj atmosferu uz pomoć performera na štulama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit