FOTO: Drugo veče Exita obeležio Dejvid Geta

Druge večeri Exit festivala najveću pažnju publike privukli su Dejvid Geta, Džordž Klinton, Džekmaster, ali i Božo Vrećo, te Edo Maajka.
Francuski di-džej Dejvid Geta je nešto više od sat i po vremena pred publikom u Novom Sadu izvodio svoje najveće hitove. On se nakon tri godine ponovo vratio na Exit i uspeo da bude zvezda večeri.
 
Pre njega, na glavnoj festivalskoj bini nastupio je Džordž Klinton koga mnogi smtraju vladarom fank i RnB muzike.
 
Veče na drugoj najposećenijoj bini na festivali započeo je duo Calavera & Manya, nakon čega su se nadovezali MANT, Džekmaster, a drugi dan su završili Herman Kataneo b2b Henri Sajc.
 
Pažnju velikog broja posetilaca privukli su i nastupi na Fusion stage-u "Božo vreća & Halka" i Edo Majka.
 
Održana je i tribina "Brexit - ili večiti palanački strah" na kojoj su učestvovali novinari nedeljnika NIN, Vreme, Novi Magazin i Nedeljnik - Vladan Marjanović, Dimitrije Boarov, Mijat Lakićević i Branko Rosić, a moderator je bio novinar lista "Danas" Zoran Panović.
 
  • Milan

    09.07.2016 17:05
    Neverovatno je kakvi ste moji dragi sugradjani, moji dragi komentatori sa 021.Ne poštujete nikog, ničije mišljenje, ničije pravo na život a istovremeno očekujete da neko poštuje neka Vaša prava i istrpi 3-4 dana Vašu obest. Gospoda draga, niti sam džangrizavi matorac,sa 37 godina, niti sam protivnik EXIT-a i te vrste muzike, čak naprotiv, već samo pokušavam da branim svoje pravo i pravo moje porodice,moje dece, na miran život,miran san, na onaj minimum koji nam pripada ali izgleda da je to u ovom gradu nemoguće...ako nije EXIT onda je proslava Nove godine, i ove i one, i Ceca i Zvonko, onda je neka utakmica, neki vatromet,neko venčanje, rodjendan, neka slava, krstenje neka pevaljka...dokle ljudi ???

    Dajte da kao u civilizovanim zemljama odvojimo neki prostor za te namene, pa ko voli neka izvoli, svaki dan do jutra...a ne ovako da nas bezobzirno terorišete i utičete na normalno funkcionisanje nas koji pokušavamo da iole funkcionišemo u ovoj zemlji, u kojoj vlast godinama mladim ljudima nudi celonoćnu zabavu,, kako bi spavala danju i ne pitala se za posao,budućnost, propuštene šanse i godine koje prolaze.

    Branim svoje pravo na normalnan život, na osnovne uslove bitisanje a ne branim, niti pokušavam nikom da zabranim zabavu i održavanje festivala i raznih sličnih manifestacija. Može, slobodno, samo napred ali ne na uštrb nas 90 % gradjana ovog grada koji ne tražimo ništa osim minimum uslova za normalan život.
  • Box

    09.07.2016 16:13
    Kakva prljava ulica na poslednjoj slici.
  • pteranodon

    09.07.2016 15:16
    Voleo bih da Keba nastupi veceras.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit